Hoera, mijn nieuwe website is live!

Jenny Westra - Wednesday, March 29, 2017

Ken je die van de kinderen van de huisarts die altijd met snotneuzen rondlopen, zonder dat er bijtijds wordt ingegrepen? Zo ging het ook met mijn oude website…

Mijn webbouwer en internet marketeer Bizz Results kon er met zijn verstand niet bij. Al tijden lag er een mooie nieuwe website klaar voor WRP Teksten, maar de bijbehorende teksten kwamen maar niet af. Vreselijk vond ik het, om mijn eigen teksten te moeten schrijven. Het is net als wanneer je je eigen stem hoort in een YouTube-filmpje. Ook al zo erg. Maar goed, het ei is gelegd: de website is live gezet en de teksten staan erin. Pfff.

Grappig is dat. Ik schrijf zo vaak webteksten in opdracht. Vind ik dat dan ook lastig? Nee, helemaal niet! Webteksten schrijven en een bedrijf een gezicht geven vind ik juist fijn om te doen en mijn opdrachtgevers zijn blij en tevreden met de eindresultaten. Alleen voel ik dan een professionele distantie met betrekking tot het onderwerp, die het veel makkelijker maakt om vanaf een afstandje te beslissen wat je er wel en wat je er niet in zet. En in welke vorm je het verpakt.

Gelukkig voelde ik me lange tijd getroost door de situatie bij een goede vriend van me, die ook bedrijfsjournalist/tekstschrijver is. Tot voor kort had hij niet eens een website… en dat is natuurlijk helemaal een doodzonde. Hij worstelde met hetzelfde probleem als ik en dat was stiekempjes een geruststellende conclusie. Toen hij me kortgeleden met gepaste trots eindelijk zijn langverwachte website kon laten zien, wist ik dat ik niet meer achter kon blijven.

Een goede website is natuurlijk nooit af. Dus ik zal er zeker nog veel in gaan aanpassen, toevoegen en verwijderen. Heb je suggesties? Mail me je opmerkingen en ik zal ze ter harte nemen.Reacties
{tag_commentspaged}
Laat een reactie achter!
{module_captchav2}