WRP Teksten helpt starters laagdrempelig verder

De strippenkaart van WRP Teksten is een slimme en eenvoudige manier om - zonder tijdrovende offertes en facturen - compacte schrijfopdrachten te laten uitvoeren. Je koopt vooraf een x-aantal schrijfuren in tegen gereduceerd tarief en bent zo altijd verzekerd van deskundige hulp. Ook als het gaat om kleine opdrachten, waar je anders misschien niet zo snel professionele hulp bij in had geroepen.

Misschien herken je de situatie...
Je wilt even snel een persbericht, nieuwsbrief of blog laten checken op spel- en stijlfouten, maar je ziet op tegen de rompslomp rondom het aanvragen van een offerte bij een tekstschrijver. En je laat het erbij... Een gemiste kans!
Of je hebt een aanvulling op bestaande webteksten geschreven, maar twijfelt of die tekst qua stijl en kwaliteit wel aansluit bij de andere teksten op je website. En je besluit nog even te wachten...

Vanaf nu hoeft dat niet meer. Met de WRP Strippenkaart vergewis je jezelf van snelle, professionele ondersteuning door een ervaren bedrijfsjournalist.

Interesse? Of wil je eerst meer weten?

Bel 023-5842380 of vul het contactformulier in.


 

Hoe werkt de strippenkaart?

Je koopt een strippenkaart voor 3, 5 of 10 uren.
Na elke opdracht houd ik op jouw strippenkaart bij hoeveel uren al zijn besteed.
Je strippenkaart is maximaal 12 maanden geldig.

Voordeel van de strippenkaart voor jou

De strippenkaart werkt laagdrempelig. Ook voor kleine opdrachten zul je sneller de hulp van WRP Teksten inroepen, omdat je niet steeds tussentijds offerte hoeft aan te vragen. Bovendien streef ik ernaar houders van een strippenkaart extra snel te helpen.
Omdat je de uren vooraf inkoopt, betaal je een lager uurtarief.

 

Kosten Strippenkaart:

3 uren  €217,50 ex btw 
5 uren   €350,00 ex btw 
10 uren  €675,00 ex btw 

Interesse?  Bel 023-5842380  of vul het contactformulier in.